Project van de stichting   the children left behind

Support for Homa Hills

Helpt de jeugd in West- Kenia naar een betere toekomst

Laatste Nieuws - 2016 tot heden


► Januari 2018            ■  Stand van zaken project Support for Homa Hills (en tclb) 

Het is al ruim een jaar geleden dat wij nieuws gepubliceerd hebben over hoe het in Homa Hills gaat. Door de afbouw van het werk in Homa Hills is er inderdaad niet zoveel meer te vertellen. 

Wat betreft het adoptieplan Kansloos Kind gingen er in 2017 nog ongeveer 11 kinderen naar school, waarvan 1 naar het voortgezet onderwijs en 1 (Quinter) naar de universiteit. Quinter heeft de universiteit eind 2017 met succes afgerond. Dit jaar gaan er nog 7 kinderen naar de basisschool en 1 naar het voortgezet onderwijs zodat het einde van het adoptieplan Kansloos Kind nadert. 

Ook was er in 2017 een nieuwe activiteit rondom het Geitenproject. Met name in Nederland waren er ontwikkelingen die helaas tot niets hebben geleid. Meer hierover is te lezen in de nieuwsbrief van the children left behind. Zie hieronder.  

In Homa Hills is het Orange House als ontmoeting- en speelsplek/bibliotheek nog in gebruik. Doordat wij nog een financiële buffer hebben kunnen wij ook in 2018 de beheerder van het Orange House, Willis Oballa, en een aantal activiteiten in Homa Hills blijven ondersteunen. 

Meer informatie treft u aan in de nieuwsbrief van de stichting the children left behind op pagina 4 die u <<hier>> kunt lezen.   

► Januari 2018            ■  Jaarrekening en jaarverslag 2016 tclb vastgesteld

De jaarrekening en het jaarverslag van tclb 2016 is vastgesteld. Deze is <<hier>> als ook onder de kop: Publicaties -> Jaarrekeningen te vinden. 

► September 2016     ■  Jaarrekening 2015 vastgesteld

De jaarrekening 2016 is vastgesteld. Deze is <<hier>> als ook onder de kop: Publicaties -> Jaarrekeningen te vinden. 


▲ naar boven 

Home  |  Nieuws  |  Contact

Stichting  the children left behind  (project Support for Homa Hills) -  IBAN: NL35 INGB 0009 3067 34

Copyright © 2013. All Rights Reserved.