Project van de stichting   the children left behind

Support for Homa Hills

Helpt de jeugd in West- Kenia naar een betere toekomst

Nieuws 2011


► December 2011                ■  Nieuwsbrief nr 13 verschenen


Nieuwsbrief nr. 13, december 2011 is vlak voor de kerst per post rondgestuurd naar donateurs, adoptieouders en anderen die de stichting SfHH een warm hart toedragen. Daarbij ingesloten een zelf ontworpen kerst- en nieuwjaarsgroet. We hopen dat de nieuwsbrief duidelijk heeft gemaakt waar de stichting voor staat en wat wij van plan zijn. Zoals gebruikelijk zal de nieuwsbrief ook in digitale vorm op de website te vinden zijn. Nieuwsbrief 13 SfHH vindt u <hier>

► December 2012      ■  Nieuwsbrief 16 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 14 TCLB vindt u <hier>

► September 2012      ■  Nieuwsbrief 13 "The Children Left Behind" verschenen


Nieuwsbrief 13 TCLB vindt u <hier>

► 17 feb. - 9 mrt. 2011         ■  Ibo en Dieuwer samen met M+M naar Kisumu en Homa Hills


Op 17 februari zijn Ibo en Dieuwer naar Nairobi vertrokken en daarna doorgevlogen naar Kisumu. Na een verblijf van enkele dagen in Kisumu zijn ze doorgereisd naar Homa Hills waar ze 11 dagen zijn geweest. Via wederom een aantal dagen Kisumu en Nairobi zijn ze op 9 maart teruggekeerd in Nederland. Ze hebben projecten in Homa Hills bezocht evenals een aantal adoptiekinderen. Er is overlegd met de mensen van YSDAK over de toekomst. Daarnaast is er een spelletjesdag voor diverse scholen en een uitdeeldag voor adoptiekinderen georganiseerd.

Deze keer hebben zij gezelschap gehad van Marijke en Marry, 2 vrouwen uit Aduard en Groningen, die bekend waren met het werk van SfHH maar zaten te wachten op een project van Biblionef. Omdat de voortgang hiervan te lang duurde hebben zij gevraagd om met ons mee te gaan. Zij hebben vele scholen in Homa Hills bezocht en het lezen op scholen bevorderd De leescultuur in Kenia is erg slecht. Het naar school gaan betekend in Kenia: leren, leren, leren....Daarnaast aan enkele 10-tallen leerkrachten een workshop boeken lezen gegeven.

► Maart 2011      ■  Nieuwsbrief 12 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 12 TCLB vindt u <hier>

► Januari 2011                      ■  Petra en Stefan naar Kisumu en Homa Hills


Petra en Stefan hebben van 4 tot 25 januari een bezoek gebracht aan Kisumu en Homa Hills. Petra behoorde samen met 3 andere Pabostudenten tot de eerste groep studenten die voorjaar 2006 stage liepen in Homa Hills. Petra en Stefan hebben behalve rondgekeken en vrienden ontmoet zich bezig gehouden met het organiseren van spelletjesdagen voor de kinderen en het bezoeken en interviewen van adoptiekinderen.

► 1 Januari 2011                   ■  Nieuwjaarswens

Namens bestuur en vrijwilligers wensen wij ondersteuners en belangstellenden van Support for Homa Hills een goed en gezond 2011. We hopen dat ondanks de economische crisis de stichting SfHH samen met onze Keniaanse partner YSDAK meer kinderen in West-Kenia een betere toekomst kan geven. Onze kerst- en Nieuwjaarskaart van dit en afgelopen jaren vindt u op een aparte pagina <hier> 


▲ naar boven

Home  |  Nieuws  |  Contact

Stichting  the children left behind  (project Support for Homa Hills) -  IBAN: NL35 INGB 0009 3067 34

Copyright © 2013. All Rights Reserved.