Project van de stichting   the children left behind

Support for Homa Hills

Helpt de jeugd in West- Kenia naar een betere toekomst

Nieuws 2013


► December 2013      ■  Nieuwsbrief nr 15 Support for Homa Hills verschenen

Nieuwsbrief nr. 15, december 2013 is vlak voor de kerst per post rondgestuurd naar donateurs, adoptieouders en anderen die de stichting SfHH een warm hart toedragen. Daarbij ingesloten ook een zelf ontworpen kerst- en nieuwjaarsgroet. We hopen dat de nieuwsbrief duidelijk heeft gemaakt waar de stichting voor staat en wat wij van plan zijn. Zoals gebruikelijk zal de nieuwsbrief ook in digitale vorm op de website te vinden zijn. Nieuwsbrief 15 SfHH vindt u <hier> 

► November 2013      ■  Nieuwsbrief 18 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 19 TCLB vindt u <hier> 

► November 2013      ■  KLM vliegt gratis container met goederen naar Nairobi

Een dezer dagen is een container met goederen voor YSDAK met de KLM naar Nairobi gevlogen. In Nairobi worden de goederen naar Kisumu gebracht waar ze verder worden verspreid. Dankzij connecties bij KLM Cargo is het Jan Dalm gelukt om 1-malig een container met goederen gratis naar Kenia te laten transporteren door de KLM. Uiteraard zijn wij hen daar zeer dankbaar voor. In Kenia zijn er nog wel inklarings- en transportkosten maar die zijn te overzien. Bijgaand <hier> een aantal foto's van het overladen van de goederen op Schiphol in een KLM-container. Meer over de voorbereiding is terug te lezen in Nieuwsbrief 19 TCLB (November)   

► Oktober 2013          ■  SfHH ontvangt bijdrage van Hagedoorn Stichtig

De Hagedoorn Stichting uit Rijswijk heeft een bedrag van € 1.500 gedoneerd aan SfHH om te gebruiken voor de kinderen in Homa Hills. Het bestuur van SfHH is de Hagedoorn Stichting daar erg dankbaar voor. 

► September 2013     ■  Opnieuw 4 studenten naar Kisumu

Opnieuw zijn een viertal studenten via het Global Awareness programma van de Hogeschool Leiden naar Kisumu, Kenia vertrokken. Over hun belevenissen en activiteiten leest u later meer op de website van The Children Left Behind. Daarnaast hebben 2 studenten een weblog. 

De weblog van Marte is: http://marteinkenia.waarbenjij.nu/; die van Elise is: http://eliseontheroll.waarbenjij.nu/

► September 2013     ■  Nieuwsbrief 18 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 18 TCLB vindt u <hier>   


► April 2013                ■  Aanvraag SfHH bij de stichting Pelgrimshoeve gehonoreerd

SfHH heeft een aanvraag voor ondersteuning van het werk in HH ingediend bij de stichting Pelgrimshoeve te Zoetermeer. Het bestuur van de Pelgrimshoeve heeft deze aanvraag gehonoreerd met een bijdrage van € 1.500.  SfHH heeft al een aantal keren eerder bedragen van de Pelgrimshoeve mogen ontvangen. Het bestuur van SfHH is de Pegrimshoeve opnieuw erkentelijk voor het ontvangen van dit mooie bedrag. 

► Februari 2013          ■  SfHH ontvangt gift t.g.v. viering 30 jarig huwelijk

De fam. Tax heeft t.g.v. hun 30 jarig huwelijk besloten geen cadeaux's maar geld te vragen aan hun gasten. Het bijeen gehaalde bedrag van € 1.650 is bestemd voor het werk van SfHH in HH. Het bestuur van SfHH is de fam. Tax daar erg dankbaar voor. 
 

► Januari 2013            ■  (Nood)lokaal 1e klas Jamilo school in gebruik genomen


In januari dit jaar is het 1ste (nood)lokaal van de Jamilo School in gebruik genomen. De kwaliteit van het onderwijs op de Jamilo School blijkt van een hoog niveau (zeker voor Keniaanse begrippen), daarom was er vanuit de gemeenschap een grote behoefte voor een doorstroommogelijkheid binnen de school. Meer daarover leest u in een latere nieuwsbrief (september 2013) van The Children Left Behind.

► 1 Januari 2013         ■  Nieuwjaarswens

Namens bestuur en vrijwilligers wensen wij ondersteuners en belangstellenden van Support for Homa Hills een goed en gezond 2013. We hopen dat ondanks de economische crisis de stichting SfHH samen met onze Keniaanse partner YSDAK meer kinderen in West-Kenia een betere toekomst kan geven. Onze kerst- en Nieuwjaarskaart van dit en afgelopen jaren vindt u op een aparte pagina <hier> 

▲ naar boven 

Home  |  Nieuws  |  Contact

Stichting  the children left behind  (project Support for Homa Hills) -  IBAN: NL35 INGB 0009 3067 34

Copyright © 2013. All Rights Reserved.