Project van de stichting   the children left behind

Support for Homa Hills

Helpt de jeugd in West- Kenia naar een betere toekomst

Nieuws - 2014


► December 2014      ■  Nieuwsbrief nr 17 Support for Homa Hills verschenen

Nieuwsbrief nr. 17, december 2014 is medio december per post rondgestuurd naar donateurs, adoptieouders en anderen die de stichting SfHH een warm hart toedragen. Daarbij ingesloten kerst- en nieuwjaarsgroet. De nieuwsbrief staat vooral in het teken van de transformatie van Support for Homa Hills naar The Children Left Behind. De komende maanden zullen we u via de website regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. De nieuwsbrief is als Pdf-bestand op de website te vinden onder "Publicaties"  en/of door <<hier>> te klikken


► Najaar 2014             ■  Opnieuw studenten naar Kisumu

In september zijn er opnieuw enkele studenten naar het project The Children Left Behind in Kisumu vertrokken. Zie ook de Facebook pagina: <<hier>>  . Later meer. 


► September 2014    ■  Nieuwsbrief 20 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 20 TCLB vindt u <<hier>> 


► Juli 2014                 ■  Marjolijn en Sander naar Kisumu

In juli zijn Marjolijn en Sander een aantal weken in Kisumu geweest. Zij hebben zich vooral bezig gehouden met de Jamiloschool. Meer over hun verblijf is te lezen in de eerstvolgende nieuwsbrief van The Children Left Behind.


► Juni 2014                ■  Jaarrekening 2013 vastgesteld

5 juni 2014 was er een vergadering van het bestuur van SfHH. Tijdens de vergadering is de jaarekening / jaarverslag 2013 goedgekeurd en vastgesteld. De jaarrekening is <<hier>> als pdf-bestand op de website geplaatst en te downloaden. Naast de jaarrekening was een belangrijk bespreekpunt, hoe de projecten in Homa Hills af te bouwen. Zodra de plannen meer uitgewerkt zijn zullen wij u daarover informeren.


► Maart 2014              ■  Nieuwsbrief 19 "The Children Left Behind" verschenen

Nieuwsbrief 19 TCLB vindt u <<hier>> 


► Februari 2014         ■  Nieuwsbrief nr 16 Support for Homa Hills verschenen

Zoals al vermeld in Nieuwbsbrief 15 - december 2013 zou in de loop van februari een extra nieuwsbrief verschijnen. Deze Nieuwsbrief 16 die u <<hier>> vindt is geheel gewijd aan het verblijf van Ibo en Dieuwer in Kenia, januari 2014. Daarin een verslag van de reis, stand van zaken van de projecten en hoe verder. In de nieuwsbrief treft u geen foto's aan. Veel foto's van het verblijf en activiteiten zijn terug te vinden op de weblog   <<Homa Hills>> 


► 3 - 29 januari 2014  ■  Ibo en Dieuwer naar Kisumu en Homa Hills

Ibo en Dieuwer zijn in januari naar Kenia geweest om de diverse projecten in Kisumu en Homa Hills te bezoeken. Het was een zeer intensief maar ook bijzonder verblijf. Er is heel wat afgereisd zowel per vliegtuig als per auto en natuurlijk ook te voet. In Kisumu werden op verzoek van Bibliofef Den Haag boeken (891) uitgezocht. Daarnaast de Jamiloschool bezocht, gesprekken gevoerd met Gerald Omollo van YSDAK. 

In Homa Hills en later in Marereni (bij Malindi) 3 spelletjesdagen georganiseerd met daarbij in totaal 900 kinderen van 11 scholen. In Homa Hills het Geiten- en het HBC project bezocht. Diverse gesprekken gevoerd met de coordinatoren van YSDAK. Bezoeken gebracht aan adoptiekinderen en vrienden. Een groot deel van het gebied Homa Hills bereisd. 

Terug in Nairobi een vriendin ontmoet en geprobeerd even te rusten. Daarna door naar het oosten van het land naar Malindi en Marereni waar Eldad Omollo een school runt. In Marereni bijna 200 boeken van Biblionef naar de Jamaa Academy gebracht, een workshop voor leerkrachten en een 3e spelletjesdag georganiseerd. Na een aantal dagen Marereni terug naar Malindi. Opnieuw een poging gedaan wat te rusten en nog wat cultureels te zien. Daarna via Nairobi terug naar Nederland waar echt uitgerust kon worden. 

Een reisverslag is te vinden en na te lezen op de weblog  <<Homa Hills>> .  

▲ naar boven 

Home  |  Nieuws  |  Contact

Stichting  the children left behind  (project Support for Homa Hills) -  IBAN: NL35 INGB 0009 3067 34

Copyright © 2013. All Rights Reserved.